services

INDUSTRIELLE STYRETAVLER OG PLC STYRING

Vi er din partner inden for PLC-styring og industrielle styretavler. 

Vi tilbyder en kvalitetsstyretavle med fuld dokumentation og integreret PLC-styring, som er perfekt til at styre dine industrielle processer og/eller integration med robotter. Vores tavle er designet til at opfylde de høje krav i et industrielt miljø og vil hjælpe dig med at optimere din produktion på en mere effektiv måde. 

Vores styretavle er nem at installere, bruge og kommer med fuld dokumentation, så du altid har styr på, hvordan tavlen fungerer.  

Vi er stolte af at levere en kvalitetsstyretavle, som er skræddersyet til dine behov og er tilgængelig til en konkurrencedygtig pris. Så uanset om du arbejder med produktion, pharma eller anden industri, kan du være sikker på, at vores team her hos OneQnect vil hjælpe dig med at opnå succes. 

Kontakt os i dag for mere information om vores PLC-styring og industrielle styretavler. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov. 

Tavlekonstruktion:

 • Sourcing af komponenter
 • Design ud fra, for eksempel, en overordnet specifikation eller I/o list
 • Fuld dokumentation og CE-mærke
 • Programmering af PLC + HMI
 • Programmering af Panel PC eller Rack PC med integration af softPLC og/eller en C#/C++ applikation.

 

Vi har erfaring med Beckhof, Omron og Siemens PLC´er og HMI. 

 

Vi har tidligere lavet projekter der inkluderer:

 • Motor af forskellige typer, herunder pumper og sammen med inverter
 • PiD reguleringer til styring af varmelegemer til vand eller processer til lim og strygning
 • PiD regulering til styring af køling med varmeveksler og pumper
 • Design, opbygning, programmering og integration af styretavle til produktionsanlæg med 3 robotter, inklusive programmering af robotter
 • Opsæt en produktion in-house her i Them til produktion af en type tavle, hvor vi vedligeholder dokumentationen og supportere med opdateringer både hardware og software

 

Brancher vi har leveret til: 

 • Elektronik produktion 
 • Pharma 
 • Fødevare

 

ROBOTPROGRAMMERING OG END OF ARM TOOLS (EOAT)

Hos OneQnect har vi en stor fokus på at bruge robotter i vores løsninger og vi tilbyder også robotprogrammering af din egene robotter og End of Arm Tools (EoAT). 

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine produktionsprocesser ved at programmere og integrere robotter i din arbejdsproces og levere skræddersyede EoAT-løsninger til at montere på robotterne. Vi er stolte af at kunne tilbyde både en samlet løsning, som omfatter både programmering og hardware til dine industrielle behov, men også support til dine eksisterende løsninger. 

Vores dygtige team har stor erfaring med at arbejde med en bred vifte af robotmærker og modeller og kan hjælpe med at skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov. Vores EoAT-løsninger kan tilpasses til forskellige opgaver og kan være med til at effektivisere din produktion og øge din produktivitet. 

Kontakt os i dag for mere information om vores robotprogrammering og EoAT-løsninger. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå succes i dit arbejde ved at tilbyde kvalitetsløsninger, der er designet til at opfylde dine specifikke behov. 

Kundespecifikke automationsløsninger

Ønsker du en automationsløsning, der er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov og ønsker? Så er OneQnect Automation ApS det oplagte valg. Vi tilbyder kundespecifikke automationsløsninger – fra idé til færdigt projekt – med fokus på hvad der øger effektiviteten og reducerer omkostningerne i din virksomhed. 

Hos OneQnect Automation ApS kan du forvente en høj kvalitet og en service og support, der sikrer, at din investering hurtigt tjener sig hjem. Vi udfører opgaver indenfor programmering (PLC, HMI og robotter), EL-styringer, dokumentation og CE-mærkning samt service og support efterfølgende. 

Med vores baggrund inden for forskellige brancher og vores strategiske samarbejde med Vention.io, er vi fuldt leveringsdygtig med løsninger der integrer både industrielle- til kollaborative robotter.  

OneQnect Automation ApS har leveret automationsløsninger til en bred vifte af brancher, blandt andet elektronik, plast-, og metalindustrien. Vores erfaring og ekspertise gør os i stand til at levere en automationsløsning, der er optimeret til netop din branche og dit behov. Så kontakt os i dag, og lad os tage din virksomheds automatisering til næste niveau. 

Box build

OneQnect Automation ApS tilbyder totalløsninger, der inkluderer box build og ekspertise til at hjælpe dig med at få dine produkter og tavler på markedet. Fordelene er klare: Du kan koncentrere dig om udviklingsprocessen og optimering af salget, mens vi tager os af produktionen og sørger for, at dine produkter er af højeste kvalitet. 

Ved at vælge os som din partner for box building opnår du også tidsmæssige og økonomiske fordele. Du undgår de forsinkelser og risici, der kan opstå ved at flytte rundt på viden og erfaring med dit produkt. Vores alsidige kompetencer og erfaring giver os mulighed for at tilbyde dig stort set alle former for box building, mekanisk montage og udstyrsmontage. 

Vi kan tage os af alt fra mekanisk montage og softwareinstallation til samling af komplette apparater (box building) og pakning af systemerne i kundespecifik, salgsklar emballage. Når du vælger os som din partner for box building, kan du være sikker på, at dine produkter er i de bedste hænder. 

Vores kunder nyder fordelene ved at have en dansk kvalitetsproducent lige i nærheden, hvilket gør det lettere at koordinere produktion og levering. Med vores ekspertise og erfaring kan du stole på, at dit produkt er i gode hænder, og at vi vil arbejde hårdt for at sikre en gnidningsfri og succesfuld proces fra start til slut. 

Kontakt os i dag for mere information om vores totalløsninger og hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine produkter på markedet. 

KLAR TIL AT TAGE NÆSTE SKRIDT?

TAG fat I OS OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG