Om OneQnect

OneQnect Automation ApS er stiftet i 2020 og specialiserer sig i at levere innovative automationsløsninger til små og mellemstore virksomheder.  

Hvad tilbyder vi?

OneQnect tilbyder et bredt udvalg af produkter og tjenester inden for industrirobotter, herunder kollaborative robotter. Med fokus på processtyring, mekatronik og integrerede styretavler, stræber vi, her hos OneQnect, efter at optimere produktiviteten og effektiviteten hos vores kunder og samtidig sikre den højeste kvalitet og pålidelighed i vores løsninger. 

OneQnects slogan, “Your one connection to a world of automation”, afspejler vores mål om at tilbyde en helstøbt service indenfor automationsløsninger til vores kunder. Vores vision er at fortsætte med at innovere og tilbyde endnu bedre og mere tilpassede løsninger til industrien.  

Hos OneQnect tror vi på, at vi kan hjælpe vores kunder med at opnå større produktivitet, reducere omkostninger og øge kvaliteten i deres produktionsprocesser. 

Med vores fokus på robotter, processtyring, mekatronik og integrerede styretavler er vores mål at blive en førende leverandør af automationsløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark. 

Dan hegelund

Direktør
+45 22 87 37 76
info@oneqnect.dk

KLAR TIL AT TAGE NÆSTE SKRIDT?

TAG fat I OS OG HØR HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG